KözösségFilofax Daisies Pocket

Ár
Méret
Pocket
  • Pocket
Színek / változatok

Termékinfo

Termék leírás

Ha akarjuk vidám, ha akarjuk, elegáns. Külön-külön és együtt is. A Daisies Filofax egyedülálló jellemzője, hogy hol elegáns oldalának dominanciája mutatkozik meg, hol pedig a százszorszépek kedvessége és frissessége – attól függően, hogy aznap épp milyen szemüvegen át látjuk a világot. A Daisies egy különlegesen mutatós, ragyogó motívumú Filofax, mely minden esetben az Ön hangulatához igazodik, így válik személyes bejegyzéseinek, legmélyebb gondolatainak mindentudójává és hűséges őrzőjévé. Vegye körbe magát Ön is elbűvölő százszorszépekkel, hogy megtapasztalhassa, milyen táncra perdülni egy gyönyörű virágos rét közepén.

Tartalom

A Daisies Filofax a következőket tartalmazza:

- Színes borító lap
- Magyar-angol-német nyelvű, heti tervező
- Magyar-angol-német nyelvű, havi tervező
- Múlt, jelen és jövő évi összesített naptárak
- Információs oldalak
- Elválasztó lap, átlátszó
- Nap jelölő, vonalzó átlátszó
- Tennivalók
- Jegyzetlapok vonalas, fehér színű
- Jegyzetlapok négyzethálós, fehér színű
- Jegyzetlapok üres, fehér színű
- Jegyzetlapok vonalas, kék színű
- Jegyzetlapok vonalas, zöld színű
- Jegyzetlapok vonalas, pink színű
- Elválasztó lapok
- Valamint, egy egyedülálló szolgáltatást - a Filofax regisztrációs lapot - mely a Filofax elvesztése esetén segít visszajuttatni a Filofaxot jogos tulajdonosához.

A Filofax teljes mértékben személyre szabható a további pótlapok és kiegészítők segítségével. Kérjük, tekintse meg a Kapcsolódó termékeket: a "Filofax jegyzetlapok", "Filofax pótlapok" és "Filofax kiegészítők" kategóriákat! Filofax tollat és mappát is választhat!

 

Kapcsolódó termékek

Funkciók:
Termékképek
Hasonló termékek 
A folyamatos termékfejlesztés következtében a termékek jellemzői és beltartalmuk változhatnak, illetve eltérhetnek a megjelenítettől. Cégünk mindent elkövet annak érdekében, hogy a termékeket a lehető legjobban bemutassa Önnek, így segítve Önt abban, hogy a megfelelő terméket válassza. Ezért a termékeket kiegészítőkkel és funkciójukhoz kapcsolódó egyéb eszközökkel vagy más hasonló termékekkel, termékcsaláddal együtt ábrázoljuk. Ezek a tárgyak és eszközök (tollak, más termékek, a termékcsalád többi tagja, divatkiegészítők, iPad készülékek, tábla PC-k, okostelefonok, stb.) és a hasonló termékek nem részei a terméknek, csupán illusztrációk, vagy külön rendelhetők.