KözösségFilofax Heritage Personal Barna

Ár
Színek / változatok

Termékinfo

Termék leírás
A Heritage Filofax küldetése, hogy felhívja figyelmünket értékeinkre, valamint hogy tudatosítsa bennünk, mikor, mi fontos igazán. Dekoratív, ízléses, minőségi bivalybőrből készítették, melyet nosztalgikus, minimál stílusú design jellemez. Létrehozásánál nem csak a minőségi, ízléses külső megjelenés, de az aprólékosan kidolgozott beltartalom is kiemelt szerepet kapott. Ennek megfelelően egy egyedülálló, valódi bőr belső előlap díszíti, mely dekoratív és hasznos kártyatartó kialakítással és tolltartó funkcióval is rendelkezik. 
 
A Heritage Filofax egy igazi nagy klasszikus „file-of-facts” újjáéledés, mely elhozza nekünk a vintázs hangulat idilli és harmonikus eszenciáját.
Tartalom

A Heritage Personal Filofax a következőket tartalmazza:

- Színes borító lap
- Magyar-angol-német nyelvű, heti tervező
- Magyar-angol-német nyelvű, havi tervező
- Múlt, jelen és jövő évi összesített naptárak
- Információs oldalak
- Elválasztó lap, átlátszó
- Nap jelölő, vonalzó
- Tennivalók
- Kontakt lista
- Jegyzetlapok vonalas, vegyes színben
- Jegyzetlapok négyzethálós, üres
- Elválasztó lapok, regiszteres
- Boríték
- Valamint, egy egyedülálló szolgáltatást - a Filofax regisztrációs lapot - mely a Filofax elvesztése esetén segít visszajuttatni a Filofaxot jogos tulajdonosához.

A Filofax teljes mértékben személyre szabható a további pótlapok és kiegészítők segítségével. Kérjük, tekintse meg a Kapcsolódó termékeket: a "Filofax jegyzetlapok", "Filofax pótlapok" és "Filofax kiegészítők" kategóriákat! Filofax tollat és mappát is választhat!

A folyamatos termékfejlesztés következtében a termékek jellemzői és beltartalmuk változhatnak, illetve eltérhetnek a megjelenítettől. Cégünk mindent elkövet annak érdekében, hogy a termékeket a lehető legjobban bemutassa Önnek, így segítve Önt abban, hogy a megfelelő terméket válassza. Ezért a termékeket kiegészítőkkel és funkciójukhoz kapcsolódó egyéb eszközökkel vagy más hasonló termékekkel, termékcsaláddal együtt ábrázoljuk. Ezek a tárgyak és eszközök (tollak, más termékek, a termékcsalád többi tagja, divatkiegészítők, iPad készülékek, tábla PC-k, okostelefonok, stb.) és a hasonló termékek nem részei a terméknek, csupán illusztrációk, vagy külön rendelhetők.